Randevú egy életen át - a házasság szakaszairól
2019. január 25. írta: Házasság Hete Szeged

Randevú egy életen át - a házasság szakaszairól

 50407734_2506143346094957_4386307214432796672_n.png

 

Szakaszokat megállapítani házasságunkban, értő figyelem, amely gyógyító értelmet adhat az átélt eseményeknek, a csúcspontok és mélypontok időbeliségének. Segítséget ad ahhoz, hogy fejlődésben, dinamikus egyensúly keresésben lássuk magunkat, hogy természetesnek fogjuk fel olyan történeteket, mit legszívesebben kirekesztenénk az életünkből, hogy a káoszban mintázatokat ismerjünk fel, és általánossá rendezve közösségben érezzük magunkat többi embertársunkkal. Felfedezhetjük a folyamatos változás szükségszerűségét, amelyben csupán a párbeszéd állandó, amelyben viszonyainkat újrarendezzük magunkkal, egymással, az Istennel.

Hálásak vagyunk azoknak, akik előttünk már elmélyülten gondolkodtak minderről, s erőfeszítéseket tettek, majd bátorságot vettek, hogy a házasság hosszú egybeolvadó idejét szakaszokra bontsák, hogy jobban értsük, s ez által is megbocsáthassunk magunknak, egymásnak gyengeségeinkért, így növekvő szeretettel éljünk Isten jelenlétében.

A blogbejegyzések szövegeit Székely Ilona, Dr. Mihalec Gábor, Pálhegyi Ferenc, Max Clayton, John Byng-Hall, Williem Poppeliers, és számos, családdal foglalkozó elkötelezett személy gondolatai befolyásoltsága alatt írta Szásziné Fehérváry Anikó pár- és családteraeuta.

logo-harom-kiralyfi.pngcsaladegyetem_csaladkozpont_logo-head.png

A fényképeket a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom és a Családközpont munkatársai elképzelései alapján Farkas Zsolt készítette.

 

A blog a Házasság hete alkalmából készült Szegeden.


 hhlogo_szeged_2.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hazassag4kepben.blog.hu/api/trackback/id/tr5814588224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása